Poznáváte ho? Policie pátrá po totožnosti tohoto muže

PLZEŇ – Plzeňští kriminalisté prověřují veškeré okolnosti případu, kde je dáno podezření ze spáchání trestného činu mravnostního charakteru.

Dne 3. listopadu 2022 v době 23.15 hodin se měl neznámý muž seznámit s poškozenou ženou v centru města. Přibližně o hodinu později dne 4. listopadu 2022 měla dvojice společně nasednout do vozidla TAXI nebo jiné přepravní společnosti, zřejmě tovární značky Audi, a to na přesně nezjištěném místě na náměstí Republiky či v jedné z přilehlých ulic. Následně měli odjet na přesně nezjištěnou adresu v Plzni. Mohlo by se pravděpodobně jednat o městskou část Slovany nebo Doubravku. V bytě měl neznámý muž ženu přinutit k orálnímu sexu a ta následně měla z bytu odejít. „Policisté se nahlášeným případem intenzivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na kterém je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení,“ uvádí mluvčí policie Veronika Hokrová.

Popis neznámého muže:

Dle zjištěných informací by se mělo jednat o rusky hovořícího muže ve věku cca 35-40 let, střední postavy vysoké 175 – 180 cm, krátké černé vlnité vlasy a v obličeji plnovous. Byl oblečen do červené zateplené košile se vzorem červené kostky, světlých džínových kalhot, na levé ruce měl mít nasazené hodinky ze žlutého kovu a měl být obutý do světlých bot.

„Policisté by chtěli hovořit i s řidičem vozidla nezjištěné přepravní společnosti, který by mohl pomoci k objasnění případu. Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ vyzvala mluvčí.