Poznejte příběhy nemocných dětí a staňte se dobrými anděly!

Televize Nova a Dobrý anděl zahájily sedmou společnou kampaň, která má za cíl rozšířit počet dárců, Dobrých andělů, a informovat o tom, jak je těžké žít a bojovat se zákeřnými nemocemi. V charitativních spotech rodiče nemocných dětí vysvětlují, co pro ně finanční příspěvek znamená a jak jim mění život. Do kampaně se zapojili moderátoři Televizních novin a dlouholetí Dobří andělé Lucie Borhyová a Rey Koranteng, dále moderátor Petr Suchoň nebo herci Michaela Badinková a Matyáš Valenta. 

Vážné onemocnění dítěte či nečekaná onkologická diagnóza změní život rodině od základů. K velké psychické zátěži a strachu o zdraví svých blízkých se přidávají i problémy finanční. V tu chvíli podávají pomocnou ruku desetitisíce dárců, Dobrých andělů, kteří usnadnili těžkou situaci již více než 7 000 rodinám. „Série sedmi krátkých charitativních spotů obsahuje reálné výpovědi několika takových rodin, které hovoří o svých pocitech. Vědomí toho, že na situaci nejsou sami, jim přináší jistotu, naději i psychickou oporu,“ vysvětluje význam těchto výpovědí Lucie Borhyová.

Kromě oslovení potenciálních dárců má kampaň za cíl mimo jiné ukázat dárcům, Dobrým andělům, kteří se do pomoci zapojili díky předešlým společným kampaním, vděčnost rodin s vážně nemocným rodičem či dítětem.