Při autonehodě ve Frenštátu přišel o život 19letý muž, tři ženy skončily v nemocnici

FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM – Tragickou dopravní nehodu, která se stala 29. srpna ve Frenštátě pod Radhoštěm, vyšetřují nadále policisté.

Patnáct minut po osmnácté hodině řídil 19letý muž z Novojičínska automobil značky Škoda Fabia po silnici číslo I/58 ve směru z Kopřivnice do Frenštátu pod Radhoštěm. „Při průjezdu pravotočivou zatáčkou směřující na ulici Pod Šenkem dostal smyk, přejel do levého jízdního pruhu a zde se střetl s protijedoucí Škodou Karoq,“ popisuje mluvčí policie René Černohorský.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Karoq řídila 52letá žena z Ostravy. V autě s ní cestovala ještě 73letá žena a 6letá dívka. Po nárazu bylo jejich auto odhozeno do levého silničního příkopu a vůz mladého muže zůstal stát na silnici v levém jízdním pruhu.

„Během nehody utrpěl mladý muž těžká zranění neslučitelná se životem a na místě dopravní nehody zemřel. Všechny tři ženy z druhého auta musely být převezeny k lékařskému vyšetření a ošetření do Fakultní nemocnice v Ostravě,“ doplnil informaci Černohorský.

Šestiletá dívka utrpěla vážné poranění páteře, rovněž zranění hlavy. Třiasedmdesátiletá žena musela být ošetřena s poraněním hrudníku, podobně jako další žena ve věku dvaapadesáti let,“ přiblížil rozsah zranění u žen mluvčí zdravotnických záchranářů, Lukáš Humpl.

Celková hmotná škoda na majetku nebyla doposud vyčíslena. Při lékařském ošetření byla odebrána krev řidičky k vyloučení, že by během jízdy byla pod vlivem alkoholických nápojů či jiných omamných a psychotropních látek. U zemřelého 19letého mladého muže byla nařízena soudní pitva.