Prý doma špatně topil. Žena z Vyškovska se rozzlobila na manžela tak, že na něj namířila zbraň

ilustrační foto

VYŠKOV – Agresivní opilou ženu z Vyškovska policisté vykázali ze společné domácnosti. Jedenašedesátiletá žena totiž nešťastně řešila partnerské neshody a na manžela namířila svoji zbraň, protože jí byla zima.

Policisté na Vyškovsku vykázali ze společné domácnosti jedenašedesátiletou opilou ženu pro agresi vůči manželovi. Jak uvedl policejní mluvčí David Chaloupka, rozepře v domě kvůli nedostatečnému topení se vyhrotila tak, že se i přes značné množství požitého alkoholu žena chopila své legálně držené střelné zbraně a namířila ji na svého manžela. Vyhrožovala, že jej zastřelí. K naplnění výhružky však naštěstí nedošlo a žena pistoli zase schovala. Policistům, kteří na místo přispěchali, potom svoji zbraň dobrovolně vydala. „Vzhledem k naměřené hodnotě téměř dvou promile alkoholu, to bylo zřejmě naposledy, co ji měla v rukou. Navíc si bude muset na několik příštích dní hledat nový nocleh. Policisté agresorku podezřelou z trestného činu nebezpečného vyhrožování vykázali ze společného obydlí,“ doplnil mluvčí Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.