Řidiči pozor, na Tomkově náměstí se bude projíždět oběma směry jen jedním jízdním pruhem

BRNO – Od sobotního rána 3. září dojde na stavbě velkého městského okruhu na Tomkově náměstí v Brně k dalšímu omezení provozu kvůli opravě provizorního přemostění.

Od sobotního rána 3. září začnou na stavbě velkého městského okruhu na Tomkově náměstí práce na opravě provizorního přemostění. To bude mít za následek omezení dopravy v již tak hodně přetížené oblasti. Do pátku příštího týdne se bude stavbou projíždět v obou směrech pouze jedním jízdním pruhem. Řidiči musí při průjezdu stavbou počítat se zdržením. „Doporučujeme jim tedy zvážit, zda daným místem opravdu potřebují projíždět. Pro pohodlnější a rychlejší dosažení cíle pak by měli raději zvolit alternativní trasu,“ varoval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Navíc bude kvůli výstavbě nové rampy k mostnímu provizoriu od 22:30 hodin v pátek 2. září do do 22:30 hodin v pátek 9. září omezen průjezd křižovatkou Provazníkovy s Karlovou ulicí. Autobusové linky 72, N94 a xS2A pojedou v obou směrech odklonem přímo ulicí Valchařskou.