Řidička si pořádně přihnula a sedla za volant. Málem skončila v Bečvě

HRANICKO – V sobotu před čtvrtou hodinou ranní sedla za volant Škody Karoq čtyřicetiletá řidička na Hranicku. Při projíždění prudké zatáčky v katastru Černotína vyjela ze silnice, prorazila kovové oplocení stavby a po sjezdu z prudkého svahu se s autem převrátila na střechu. Přitom všem měla štěstí, protože auto zůstalo stát vedle koryta řeky Bečvy.

Čtyřicetiletá řidička, která v sobotu před čtvrtou hodinou ranní sedla za volant Škody Karoq a vyrazila na silnice na Hranicku, měla svým způsobem štěstí. V katastru Černotína její jízda skončila, naštěstí bez následků pro někoho jiného. Jela ve směru od Hranic na Opatovice. Při projíždění prudké pravotočivé zatáčky jízdu nezvládla a pokračovala dál v přímém směru, kde přední částí vozu narazila do značky, prorazila kovové oplocení stavby, kde probíhá úprava mostu a okolí, a po sjezdu z prudkého svahu se s autem převrátila na střechu. Měla štěstí, protože auto zůstalo stát vedle koryta řeky Bečvy. Bezprostředně po nehodě tudy projíždělo jiné auto a jeho posádka přivolala pomoc a připoutanou řidičku z auta vytáhla.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po prvotním ošetření na místě byla žena převezena do nemocnice. „Dechová zkouška, která u ní byla provedena, vykázala hodnotu 2, 44 promile,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Řidička si nepamatovala na průběh nehody ani na to, zda cestovala ve voze sama nebo měla spolucestujícího, proto policisté na místo přivolali psovoda, který okolí nehody prohledal, naštěstí bez kladného výsledku. Předběžná škoda byla stanovena na 620 000 korun.

Havarované auto
Stavba, kterou řidička projela