Se zákazem řízení přijel k výslechu na policii autem

ČESKOKRUMLOVSKO – Policisté z obvodního oddělení v Českém Krumlově sdělili podezření čtyřiadvacetiletému muži z Českokrumlovska, kterého podezřívají z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Měl totiž uložen zákaz řízení, a i přesto usedl za volant a jel k výslechu. Jeho drzost se mu nevyplatila.

O případu informoval policejní mluvčí Miroslav Šupík. „Podezřelý muž dne 12. října zaparkoval vozidlo tovární značky Renault Megan na parkovišti, které se nachází nedaleko budovy Územního odboru v Českém Krumlově a následně šel na výslech k českokrumlovským kriminalistům. Muž k výslechu na policii přijel autem i přes to, že má v současné době vysloveny dva platné zákazy řízení,“ sdělil mluvčí policie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po výslechu muž opět usedl za volant zmíněného vozidla a chtěl odjet pryč. Už ale nepočítal s tím, že na něho již bude čekat hlídka českokrumlovských policistů, která ho nedaleko od parkoviště zastavila. „Muž si svou drzostí zadělal na problém, neboť mu u soudu v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ doplnil Šupík.