Šofér tahače s návěsem srazil motorkáře a ujel od nehody, na místo musela záchranka

NÁCHODSKO – Dopravní policisté hledají svědky bouračky, ke které došlo uplynulou sobotu o půl desáté dopoledne v prostoru kruhového objezdu v Náchodě na ulici Pražská. Možná právě vy jste viděli, jak se nehoda stala a můžete podat důležité svědectví.

„K nehodě došlo tak, že řidič soupravy pravděpodobně nedal přednost motocyklu jedoucímu po kruhovém objezdu. Ten ve snaze předejít střetu provedl úhybný manévr a najel na ochranný ostrůvek, kde následně upadl,“ komentuje nehodu policejní mluvčí Lucie Konečná. Řidič motocyklu poté skončil v péči lékařů.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté pátrají po totožnosti řidiče, který seděl za volantem tahače bílé barvy s návěsem šedobílé barvy a obracejí se s prosbou o pomoc na veřejnost. Třeba jste byli svědky nehody, anebo máte v autě nainstalovanou kameru, která by mohla pomoci objasnit nehodový děj. Pokud tomu tak je obraťte se prosím na policisty z dopravního inspektorátu Náchod, nebo telefonicky čísle 974 534 251. Je možné využít také bezplatnou linku 158. policisté pochopitelně žádají samotného řidiče jízdní soupravy, aby se jim přihlásil.