Těšte se. Letní Kino Černošice 2019 nabídne filmové lahůdky!

ČERNOŠICE – Letní kino se do Černošic vrací už posedmé. Letošní filmový prodloužený víkend odstartuje ve čtvrtek 29. srpna. Už teď se můžete těšit na poslední letní večery s hvězdnými filmy pod širým nebem v open-airovém kinosálu v černošickém Parku Berounka.

Teroristka – film natočený v Černošicích

Bohatý program začíná ve čtvrtek animákem Úžasňákovi 2, po kterém bude následovat hudební pátek s Bohemian Rhapsody a sobota s oskarovou Zelenou knihou, považovanou za nejúspěšnější film roku 2018. Filmový maraton pak v neděli zakončí česká černá komedie Teroristka z dílny režiséra Radka Bajgara, která se natáčela přímo v Černošicích.

Vstup zdarma

Promítání začíná vždy ve 21.00  v Parku Berounka v Černošicích (naproti Penny Marketu). K dispozici bude dostatek míst k sezení, přesto je možné si přinést pro větší pohodlí i vlastní sezení (deky, lehátka). Na místě bude pro návštěvníky i občerstvení. Vstup je již tradičně zdarma.

Program

ČT 29. 8. Úžasňákovi 2 (USA 2018), animovaný, 118 min, český dabing

PÁ 30. 8. –  Bohemian Rhapsody (UK,USA, 2018), životopisný / hudební, 134

min., CZ titulky

SO 31. 8. – Zelená kniha (USA, 2018), drama / komedie, 130 min, CZ titulky

NE 1. 9. – Teroristka (CZ, 2019), komedie / drama, 95 min.

 

Organizátorem je místní spolek Na Nohou, který si klade za cíl oživení oblasti a podporu společenského a kulturního života.