Tohle řidička nečekala! Do auta jí vrazila Alfa Romeo z vedlejší silnice

DOMAŽLICKO – Na dnešní nehodu, která se stala po sedmé hodině ráno na křižovatce silnic vedoucích do Klenčí pod Čerchovem a Ždánov, jen tak nezapomene dvaapadesátiletá řidička Škody Octavia.

Z vedlejší silnice směrem od Žďánova se na ní totiž náhle vyřítila Alfa Romeo, kterou řídil osmačtyřicetiletý muž. Ten nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě!, vjel do křižovatky a přední částí svého auta vrazil do levého boku Škodovky. Ta se okamžitě i s vyděšenou ženou od Alfy Romeo prudce odrazila mimo silnici a tam narazila do betonového mostku. „Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, která byla převezena na ošetření do nemocnice. Škoda na vozidle Alfa Romeo byla vyčíslena na 30 tisíc korun, na vozidle Škoda Octavia na 60 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zdroj: PČR