Tragická nehoda mezi Ždánicemi a Bučovicemi: Auto narazilo do stromu, řidič nepřežil

HODONÍN, VYŠKOV -Tragicky skončila v pondělí okolo půl druhé odpoledne nehoda osobního auta na silnici mezi Ždánicemi a Hodonínsku a Bučovicemi na Vyškovsku.

Na silnici mezi Ždánicemi a Hodonínsku a Bučovicemi na Vyškovsku, která vede velmi kopcovitým terénem a většinou lesem, havaroval v pondělí odpoledne do stromu řidič osobního auta. „Muž zemřel ještě před naším příjezdem. Jeho zranění byla neslučitelná se životem. Už jsme mu nemohli pomoci,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Podle policejního mluvčího Pavla Švába osmatřicetiletý řidič, který byl v autě sám, nezvládl ve vysoké rychlosti řízení. „Přejel nejdříve do protisměru, a když se snažil manévr zvládnout, přejel zpět do svého pruhu, a poté vyjel ze silnice a následně narazil do stromu. Auto zůstalo mimo silnici,“ popsal Šváb. Řidiče z auta vyprostili hasiči. Na místě nehody také poskytovali psychologickou pomoc oznamovateli nehody.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.