Třebíč chystá od půlky října uzavírky, uzavřena bude i silnice do Velkého Meziříčí

TŘEBÍČ – V následujících týdnech čekají obyvatele Třebíče uzavírky v ulici Spojenců a Jungmannově a omezení v ulici Bedřicha Václavka. Zároveň bude po dva týdny uzavřena silnice mezi Třebíčí a Velkým Meziříčím. Řidiči budou mít k dispozici objízdné trasy.

Ve dnech 14. října až 30. listopadu bude z důvodu rekonstrukce silnice v ulici Dělnické náměstí úplně uzavřen chodník a parkoviště v ulici Spojenců.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Další, tentokrát částečná uzavírka proběhne od 21. října do 30. listopadu v ulici Bedřicha Václavka. Důvodem jsou výkopové a stavební práce pří výstavbě teplovodu. „Řidiči projedou pouze směrem od Masarykova náměstí k hlavní poště, opačný směr bude uzavřen. Objízdná trasa povede ulicemi Smila Osovského, Kateřiny z Valdštejna, Bráfova třída, Masarykovo náměstí a Bedřicha Václavka,“ uvedla tisková mluvčí Třebíče Irini Martakidisová. V závislosti na postupu prací bude po dva dny zcela uzavřena i část ulice Jungmannova (výjezd na ulici Bedřicha Václavka).

Uzavírka silnice II/360 mezi Třebíčí a Velkým Meziříčím

Od pondělí 17. října od 7 hodin do 31. října do 20 hodin bude uzavřena část silnice mezi odbočkou na Nárameč a Trnavou. Důvodem je oprava  havárie výpustného potrubí rybníku Březina. Objízdná trasa pro auta do 7,5 tuny, autobusy a vozidla IZS povede přes Přeckov, Horní Vilémovice, Benetice a Trnavu. Auta s hmotností nad 7,5 tuny budou jezdit přes Tasov, Jinošov, Náměšť nad Oslavou a Vladislav.

Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč