Ukradli v Šantovce kabelku s velkou finanční částkou. Nepoznáváte ženu a muže na videu?

OLOMOUC – Na konci loňského roku prozatím neznámý zloděj ukradl v olomoucké Šantovce z nákupního vozíku dámskou kabelku. Kabelka obsahovala mimo jiné velkou hotovost. Policie pátrá po totožnosti ženy a muže z přiloženého videozáznamu.

Olomoučtí policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých osob, a to v souvislosti s prověřováním krádeže dámské kabelky, ke které došlo v olomoucké Šantovce. Krádež se stala ve čtvrtek 30. prosince 2021 okolo 16. hodiny. Pachatel měl využít nestřeženého okamžiku a dámskou kabelku vzít z nákupního vozíku. V kabelce byl mobil, peněženka s osobními doklady a hotovostí a další drobné osobní věci. „Způsobenou škodu si okradená žena předběžně vyčíslila na 65 000 korun,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pokud byste ženu a muže z přiloženého videozáznamu poznali, nebo máte informace, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, kontaktujte bezplatnou telefonní linku 158.