VIDEO: Srážka dvou náklaďáků na sjezdu z dálnice D1: Hasiči z kabiny vyprošťovali řidiče

BRNO-VENKOV – V pondělí krátce před 17. hodinou se při nehodě dvou nákladních vozidel sjezdu z dálnice D1 na 203. kilometru zranil jeden z řidičů. Doprava byla v místě nehody omezená.

Tři profesionální hasičské jednotky vyslalo operační středisko hasičů v pondělí k dopravní nehodě na 203. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Dva nákladní vozy se střetly v prostoru dálničního sjezdu. Sjezd na Brno byl dočasně uzavřen a provoz na D1 omezen. Kolony na dálnici dosahovaly až k 210. kilometru u sjezdu na Slavkov. „Během půl hodiny se hasičům pomocí hydraulických nástrojů podařilo zraněného z kabiny vyprostit a předat do plné péče záchranné službě. Následoval úklid vozovky a obnovení provozu na dálničním sjezdu. Po 18. hodině už pro nás činnost v místě nehody skončila a hasiči se mohli vrátit zpět na své základny,“ popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.