Zapojte se do akce „Krabice potřebným“ ve Svitavách

Akce Krabice potřebným Zdroj: Město Svitavy

SVITAVY – Přispějte dárkovou krabicí nebo finanční částkou zapojením se do akce „Krabice potřebným“. Pomůžete tak rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám nebo starším a osamělým lidem bez domova.

Akce pořádaná ve sboru ČCE ve Svitavách se koná už osmým rokem. „Uvědomujeme si, že pro všechny lidi je v posledních letech nelehká doba, covidová pandemie, energetická krize, zvyšování cen potravin a běžných denních potřeb zasahuje do všech domácností a ovlivňuje každého. V době adventu je příležitost myslet na ty nejzranitelnější a ohrožené skupiny lidí a pomoci jim, třeba i malým darem,“ sdělila kurátorka Farního sboru města. Finančně je možné přispět na bankovní účet Farního sboru ČCE ve Svitavách, číslo 2600272471/2010, VS 2022246. Do darované krabice můžete dát trvanlivé potraviny, hygienické potřeby, prací prášky, čistící prostředky nebo hračky a věci do školy pro děti.

Věci by měly být nové a zabalené. Pro ulehčení předání krabice přiložte také soupis věcí, které jste do krabice vložili a pro koho je krabice určena. Hotové krabice předejte na faru Evangelické církve ve Svitavách, popřípadě je v sobotu doneste v době charitativního sousedského setkání u Langerovi vily ke speciálnímu stánku, a to od tří do šesti hodin.