Zloděj chodil do neobydleného domu na Šumpersku jako do sámošky, ukradl, na co přišel

ŠUMPERSKO – Čtvrtmilionovou škodu za sebou zanechal zloděj, který od konce března do 21. září ukradl z neobydleného domu a přilehlých zemědělských budov na Šumpersku vše, na co přišel. V případě odhalení mu mimo jiné hrozí až pět let za mřížemi.

Čtvrtmilionovou škodu za sebou zanechal neznámý zloděj, který od konce března do 21. září  chodil krást do neobydleného domu a přilehlých zemědělských budov na Šumpersku. “Zloděj odcizil vše, co našel. Ukradl motocykl zn. Suzuki, horské kolo, pultový mrazák, ledničku, pračku, kamna, televizi i řidičský průkaz s finanční hotovostí. Dále sebral náhradní díly na traktor, trkač na krávy, svářečku s vybavením, čtyři vrtačky, motor mlátičky, deset litinových radiátorů, železné trubky od plotu či řetězy a další železo,” uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. V případě dopadení hrozí zloději jeden rok až pět let za mřížem nebo peněžitý trest.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.