Kriminalisté pátrají po čtyři týdny pohřešovaném muži z Liberce

LIBEREC – Liberečtí kriminalisté pátrají po mladém muži z Liberce, který měl odjet na pracovní schůzku, kam ale nedorazil a domů už se nevrátil.

41letý Petr Bouda odjel ze svého bydliště dne 29. října v osm hodin ráno na pracovní schůzku do Mladé Boleslavi, kam ale nedorazil. Naposledy se ozval SMS zprávou v ranních hodinách dne 30. října s tím, že se odpoledne vrátí domů. „Tam se ovšem neukázal, od té doby se zcela odmlčel a jeho mobilní telefon je nedostupný. Se žádostí o jeho vypátrání se na nás obrátili jeho blízcí,“ uvedla policejní tisková mluvčí Ivana Baláková.

Petr Bouda je vysoký 183 centimetrů, střední postavy. Má hnědé, krátké, rovné vlasy, hnědé oči a nosí strniště. Má jizvu na krku a na levé lopatce tetování v podobě pergamenu, na kterém jsou vytetovaná jména Jakub, Petr, Adam a Aneta. Ještě nikdy se nestalo, že by se svým nejbližším tak dlouho neozval, proto mají o něj obavy. Z domova odjel osobním vozidlem značky Škoda Octavia zelené barvy.

„Pokud víte, kde se Petr Bouda zdržuje nebo jste ho viděli v čase od 29. října, dejte nám prosím o tom vědět. Veškeré informace k pátrání po pohřešovaném přijme linka 158 nebo každá policejní služebna,“ dodala mluvčí Baláková.

Foto: Policie ČR