Hledáte vhodnou obuv pro volný čas? Poradíme vám

Volnočasová obuv má být pohodlná a měla by i dobře vypadat. Na jednotlivé oblíbené činnosti přidáváme k těmto požadavkům i další kritéria. Chtěli byste při nákupu volnočasové obuvi i něco ušetřit? V následujících řádcích vám poradíme, jak na to.

Co si vybrat na běžné nošení

Na běžné nošení ve volném čase vybírejte pohodlnou obuv v moderním designu. Barvy i styl by měly vhodně doplňovat váš outfit. Dámy by měly nechat odpočinout svým nohám a vybrat si něco na nižším podpatku. Pokud nedáte dopustit na elegantní vzhled v každém okamžiku, vyberte si balerínky nebo vzdušné sandály na mírně zvýšeném podpatku. Pro ty, které upřednostní moderní look, jsou zde tenisky na platformě. Pokud máte nadevše ráda pohodlí, budou pro vás vhodné espadrilky či Sneakers. Nebo vsadíte na vzdušné plátěné tenisky? Ty na trhu najdete opravdu v různorodém provedení. Budete si je tak moci bez obav obout ke kalhotám, šortkám i sukni.

Lehké, vzdušné a oblíbené

Mezi stálice módního světa bot už neodmyslitelně patří i žabky. Že se vám na nízké podrážce žabek špatně kráčí? Na trhu najdete i vypracované ortopedické modely, ve kterých můžete kráčet po celý den a vaše nohy vůbec nebudou unavené.

Něco pro muže

Nabídka pro muže za tou pro ženy v ničem nezaostává. Pohodlné pánské tenisky zakoupíte v designech vhodných ke každému oblečení. Bohatá je také nabídka mokasín, slip-on tenisek a sandálů na teplé dny. Módní trendy přejí jednoduchému obouvání a vyzouvání.

Oslovilo vás něco z této nabídky? Tyto boty a ještě mnohem více najdete v e-shopu nebo kamenných prodejen Deichmann. Nyní je zde navíc aktuální Deichmann sleva, která vám při nákupu pomůže ušetřit.

Za sportem nejen v létě

Pokud máte rádi aktivní životní styl, určitě neobíďte nabídku sportovní obuvi. Máme tu něco pro muže i pro ženy. Konkrétní model vybírejte podle druhu sportu, kterému se věnujete, aby měly vaše nohy potřebný komfort během cvičení. Například na běh vybírejte vzdušné modely, ve kterých bude dobře odváděn pot z pokožky. Na halové sporty hledejte halovou obuv s bledou podrážkou. Na dlouhé vycházky v přírodě je vhodná rekreační obuv.

Náš tip: Chtěli byste při nákupu ušetřit ještě více? Využijte CCC výprodej a užívejte si nákupy se skvělými slevami. V CCC vždy najdete množství zlevněných kousků pro muže, ženy i děti na všechny příležitosti.