Vášnivá líbačka Benoniho a blonďaté Šoposké v Ordinaci!

Záchranář Marek, kterého hraje Štěpán Benoni, má ženy rád, tím se nikdy netajil. I když na to tenkrát málem zapomněl, měl manželku z Ukrajiny Inu (Zuzana Stavná). S kolegyní Erikou (Marta Dancingerová) přivedl na svět syna. Spal se zdravotní sestrou Klárou (Agáta Červinková). Ale srdce mu zlomila až lékařka Bibi (Marika Šoposká).

Snad žádný jiný pár nemilovali diváci Ordinace tolik jako právě je dva – dvojice si dokonce vysloužila láskyplné přízvisko Mabi. Jenže Bibi je vdaná a momentálně se stará ve Francii o nemocnou matku. A Marek v celibátu rozhodně žít nehodlá, i když nový vztah mu do náruče spadl poněkud neplánovaně. O kterou dívku jde tentokrát?

Když před časem do kamenické nemocnice přijeli tři medici na stáž, bylo jasné, že tamní vody pěkně rozvíří. Ondřej (Jiří Böhm) začal chodit s čerstvou vdovou Alenou (Michaela Badinková) a Bianka (Rosalie Malinská) svedla ženatého Kalinu (Lukáš Hejlík). Jen svědomitá Dominika (Tereza Těžká) vypadala, že ji láska a sex vůbec nezajímají. Ovšem tichá voda břehy mele, a už i ona, zdá se, našla toho pravého. A nemíří nízko, líbá se a má sex právě s přitažlivým Markem!

„První polibek se Štěpánem před kamerou proběhl v pohodě, během jeho natáčení jsem se nijak zvlášť nestyděla. Máme za sebou už i postelové scény. Ty se točí o něco hůř, ale myslím, že je oba zatím zvládáme dobře,” říká Tereza Těžká. A trochu tajemně dodává: „Diváci Ordinace se mohou jen těšit, jak se to mezi námi dvěma vyvine dál.”

Zdroj TV Nova