Natankuje, vymluví se na zapomenutou peněženku a odjede. Pátrá po něm policie

TÁBORSKO – Policisté na jihu Čech pátrají po muži, který si natankuje u čerpací stanice, nezaplatí a odjede. Muž vždy přichází se stejnou výmluvou, že si zapomněl peněženku, ale že se vrátí zaplatit. Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po mužově totožnosti.

O případu informovala policejní mluvčí Lenka Pokorná. Ta sdělila, že muž již v několika případech natankoval do nádrže osobního vozidla tovární značky Renault Laguna pohonné hmoty. „Obsluze se omluvil, že zapomněl peněženku, ale že se vrátí a zaplatí, což nikdy neučinil,“ doplnila Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policistům se podařilo v průběhu šetření zajistit fotografie zmíněného muže a jeho vozidla. „Každý, kdo by muže na fotografii poznal, ať jeho totožnost sdělí policistům ze Sezimova Ústí, na adrese Soběslavská 2763 Tábor, případně na telefonním čísle 974 238 730. Případ šetří Martin Kos,“ žádá policejní mluvčí.

Muž na Táborsku natankuje a nezaplatí. Pátrán po něm policie (zdroj Policie ČR)