Amélie Pokorná: Jak vyřeší své nečekané těhotenství?

Oslavila sedmnáctiny, je zamilovaná, má pěkně našlápnutou kariéru a spoustu plánů. Ty ale může zkřížit nečekané nadělení.

Herečka Amélie Pokorná si coby talentovaná biatlonistka Andy Kratochvílová v seriálu 1.Mise snad nemůže přát víc. Smělé plány ale z minuty na minutu mění dva proužky na jejím těhotenském testu. Jak si dospívající dívka poradí s nečekanou životní situací? A jak by ji řešila sama herečka? Je jí sedmnáct, a je těhotná s frekventantem Honzou Rubešem (Radúz Mácha). Pro ni by mateřství znamenalo konec kariéry, pro něj ukončení vojenského výcviku a rozplynutí všech nadějí na účast v misi. Chtěla se soustředit na školu, na biatlon, na brigádu v nemocnici, teď ale půvabná Andy Kratochvílová stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života. Stát se matkou, nebo ukončit těhotenství?

Andy Kratochvílovou čeká náročné období. Lehké to nebude ani pro její představitelku Amélii Pokornou. „Bylo to pro mě těžké v tom, že jsem takovou situaci nezažila, a tak jsem nemohla vyjít z osobní zkušenosti. Ale snažila jsem se do ní vžít,“ říká Amélie Pokorná. O tom, jak roli uchopit, by se mohla poradit s maminkou, herečkou Lucií Zedníčkovou. „S maminkou jsem se neradila. Šla jsem do toho spontánně. Ale hodně mi pomáhal Radúz Mácha, díky kterému se pro mě tyhle scény staly mnohem snesitelnějšími. I když… Hodně jsme se smáli. Tu scénu, ve které mu oznamuju, že jsem těhotná, jsme skoro nebyli schopni natočit, jak jsme se smáli. Točili jsme ji asi jedenáctkrát. Skleněné oči mám tedy spíš od smíchu,“ prozradila krásná Amélie.

Hereckou stránku věci sice s maminkou neprobírala, tu teoretickou ale ano. „Všechno je reálné, nicméně rozhodně nic takového neplánuji. Studuji těžkou školu a mám jiné plány. I pracovní. Nechci znít jako kariéristka, ale myslím si, že teď by na to bylo opravdu brzy. Mamka ale říká, že kdyby se to stalo, radovaly bychom se,“ tvrdí Amélie, která má v mamince obrovskou oporu.

 

Zdroj FTV Prima