Bočanová a Zounar: Léta se znají, ale milenci se stali až teď!

Světlo světa spatřil nový a hodně nečekaný milenecký pár! Amorův šíp zasáhl srdce úderné finanční ředitelky kamenické nemocnice Dariny (Mahulena Bočanová) a věčného vtipálka, chirurga Boba (Martin Zounar). To nečekali diváci a nečekali to ani jejich představitelé!

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 tak má nový milenecký pár! Jak se dali dohromady zrovna tihle dva, jejichž cesty se zatím protnuly nanejvýš na chodbách nemocnice? Prostřednictvím seznamky a hlavně omylem! Darina si totiž vyměňovala vášnivé vzkazy s Jáchymem Kalinou (Lukáš Hejlík). Dělalo jí velmi dobře, že se o ni zajímá tento sexy plastický chirurg, a tak neváhala být ve zprávách velmi otevřená, až explicitní. Nenapadlo by ji, že jde o falešný profil a že ve skutečnosti píše Bobovi, který se chce Kalinovi pomstít. Ani Bobo neměl nejmenší tušení, že krásnou neznámou na seznamce je semetrika Darina.  Do flirtování se Darina s Bobem v utajení zapletou tak, že se rande stane nevyhnutelným.

Co na to, že Ordinace nyní dohromady svedla právě je dva, říkají představitelé Dariny a Boba, Mahulena Bočanová a Martin Zounar? „S Martinem se známe už hodně dlouho, poznali jsme se ještě na konzervatoři. Ovšem milence hrajeme poprvé. A je to sranda! Já jsem šťastná, že se mé Darině takhle začaly zapalovat lýtka. Krásně se zamotala do spárů lásky a začne pěkně zmatkovat. Tím samozřejmě vznikne řada komických situací, které se divákům určitě budou líbit,” říká Mahulena. A Martin ji doplňuje: „S Mahulenou jsme přátelé, lidsky i herecky na sebe výborně slyšíme, a tak mám obrovskou radost, že nás tvůrci Ordinace dali dohromady jako milence. Vlilo nám to myslím novou krev do žil, ta pomyslná kapačka je plná vitamínů a výborně funguje. Divákům slibuju, že takové milostné eskapády ještě neviděli.”

Zdroj TV Nova