Krvavý zločin na náměstí Míru! Napadený a okradený muž skončil v péči záchranářů

PRAHA – Hlídka strážníků jela na náměstí Míru prověřit oznámení o konfliktu dvou mužů. Podle svědků měl napadený schytat ránu skleněnou lahví do hlavy. Jak se ukázalo, byl zraněný muž rovněž okraden.

Konflikt dvou mužů, kdy jeden údajně křičí o pomoc, jela hlídka strážníků prověřit na náměstí Míru,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Když strážníci dorazili na místo, už tu byl klid a účastníci konfliktu se nacházeli jinde. Podle svědků oba zmizeli do podchodu metra. A ještě se strážníci dozvěděli, že jeden muž druhého praštil skleněnou lahví do hlavy.

Dozorčí stanice hlídce oznámil, že zraněný muž jede po eskalátorech nahoru, zatímco druhý odjel vlakem metra pryč,“ doplnila mluvčí. Zraněný muž strážníkům naznačil, že byl napaden, nedokázal totiž srozumitelně komunikovat. Měl krev kolem úst a na dotaz, zda byl i okraden, pouze kývl hlavou na znamení souhlasu. Sedmatřicetiletého muže si na místě převzali záchranáři, celou věc nyní řeší Policie ČR.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.