VIDEO: První místo v kategorii Roztržitá manželka roku získává řidička v Praze 9

PRAHA – Řidička zaparkovala vozidlo nedaleko stanice metra Hloubětín a odjela do práce hromadnou dopravou. Zapomněla však na dvě důležité věci. Když jí odpoledne volali strážníci, zhrozila se.

O spolehlivosti svého vozidla se přesvědčila řidička, která ho ráno v osm hodin zaparkovala poblíž zastávky metra Hloubětín v Praze 9,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Žena pospíchala na metro, aby se včas dostala do práce a ve své roztržitosti zapomněla vypnout motor a uzamknout vozidlo.

Nastartované vozidlo začalo být podezřelé jednomu muži ze sousedství a tak zavolal na linku pražských strážníků 156. To bylo kolem sedmnácté hodiny. Strážníci lustrací u státní policie získali kontakt na řidičku, která byla z celé události velmi zaskočená. Řekla jim, že okamžitě sedá na taxi a jede k nastartovanému autu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Mezitím byl kontaktován i manžel, který se prý neměl o roztržitosti své ženy dozvědět. Krátce před osmnáctou hodinou si majitel vůz převzal, vypnul zapalování a vůz konečně uzamkl. K roztržitosti své ženy pouze prohlásil, že o tom ví už dávno, ovšem má ji pořád rád. A ještě raději je, že jim s vozem nikdo neodjel.