Seniorce se udělalo špatně a upadla přímo doprostřed silnice

BRNO – Dramatickou situaci zažili strážníci, kteří byli svědky toho, jak starší žena čekající na tramvaj najednou upadla do vozovky. Poskytli jí proto ihned první pomoc a zavolali také sanitku, která seniorku odvezla do nemocnice.

Na Moravském náměstí čekala seniorka spolu s dalšími osobami na tramvaj, když se jí najednou udělalo špatně a spadla do vozovky. Na místě se nacházela i hlídka, která ji s kolemjdoucími poskytla první pomoc. Žena se prudce udeřila do obličeje a ztratila tak vědomí. Strážníci ihned přivolali záchranou službu a mezitím korigovali dopravu. „Seniorka se po malé chvíli probrala a na to, že upadla do silnice, si nepamatovala. Hlídka ji opatrně přesunula z komunikace na nástupiště a do příjezdu sanitky kontrolovala její životní funkce,“ popisuje Markéta Skřivánková, tisková mluvčí brněnské městské policie. Zdravotníci si ji převzali do péče a odvezli na vyšetření do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.