Přijďte na Den otevřených dveří policie ve Znojmě

ZNOJMO – Znojemští policisté zvou veřejnost po dvouleté covidové přestávce do policejního areálu na Pražské ulici ve Znojmě na tradiční akci, která je určena dětem i dospělým.

Kdo má tedy zájem prožít pár hodin s policií, nechť se dostaví do areálu Policie České republiky na Pražské ulici ve Znojmě ve čtvrtek 26. května mezi 9. a 12. hodinou. Prohlédne si policejní techniku, výzbroj i výstroj a také různé ukázky výcviků a zákroků. Představí se zde například policisté z obvodního oddělení, dopravní policisté, cizinecká policie, kriminalističtí technici, speciální pořádková jednotka, psovodi, policejní potápěči, pyrotechnici, policisté na koních, zásahová jednotka a možná přiletí i policejní vrtulník. „Srdečně zveme malé i velké diváky, hosty, zájemce o naši práci, budoucí policisty a naše fanoušky. Vstup do areálu bude umožněn přes vrátnici naproti katastrálnímu úřadu. Těšíme se na Vás,“ pozvala diváky policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.