Brnem létaly hračky, tatínek usnul a děti využily příležitosti

BRNO – Muži ze severního Brna se naskytl neopakovatelný pohled na plyšové hračky, panenky i dětskou obuv, to vše rozházené po ulici. Vysvětlení bylo jednoduché, tatínek malých dětí usnul a ty se rozhodly zabavit se samy.

Když kolemjdoucí viděl, jak z okna ve vyšším patře létají hračky, raději zavolal strážníky, aby předměty někoho nezranily. Hlídka přišla na poschodí, odkud věci padaly, dveře jim otevřel třicátník, který byl velmi překvapený. Když mu muži zákona vysvětlili, proč přicházejí, omluvil se a dodal, že s ním v bytě jsou dvě malé děti, které využily chvíle, když nečekaně usnul. „Děti si jako volnou zábavu zvolily vyhazování věcí ven prostřednictvím ventilace. Tatínek všechny hračky z venkovního prostoru odklidil,“ popisuje tiskový mluvčí Pavel Šoba. Jelikož nedošlo ke zranění ani škodě na majetku, hlídka se rozhodla, že věc vyřeší i bez pokuty.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.