Muž ztropil pozdvižení ve volební místnosti v Olomouci

OLOMOUC – Mírné pozdvižení způsobil muž, který přišel do volební místnosti v městské části Hodolany v Olomouci. Olomoučtí strážníci vyrazili prověřit situaci na místo, naštěstí nedošlo k narušení samotného průběhu voleb. 

V pátek kolem sedmé hodiny večerní přijali olomoučtí strážníci oznámení, že v jedné z volebních místností v městské části Hodolany se nachází člověk, který se nechová vhodným způsobem. Strážníci vyrazili na místo, kde od členů volební komise zjistili, že se na dámských toaletách nachází muž vykonávající zde svou tělesnou potřebu. Hlídka dotyčného kontaktovala a ten jí řekl, že si spletl kabinky a omylem využil jiné WC. “Jelikož nedošlo k veřejnému pohoršení ani k narušení samotného průběhu voleb, obešlo se vše bez dalšího řešení a dotyčnému muži strážníci doporučili, aby si do příštích voleb náležitě nastudoval piktogramy označující konkrétní kabinky,” uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.