Přípravu pravé Paelly Valenciana předvede a okomentuje šéfkuchař Vlady Nodžak, odborník na španělskou paellu a účastník prestižní soutěže Concurs International de Paella Valenciana de Sueca. Tato mezinárodní gastronomická soutěž se konala 15. září v regionu Valencie, a Vlady Nodžak se stal jedním z 40 finalistů z celého světa. Zajímavostí je, že kromě českého týmu soutěžily především španělské týmy a Češi byli jedněmi ze čtyř evropských zástupců.
Večer kromě vaření a degustace nabídne také ochutnávku tradiční domácí sangrie a autentických španělských tapas. Návštěvníci se tak mohou těšit na plnohodnotný španělský zážitek, během něhož se šéfkuchař podělí o své zážitky z mezinárodního klání o nejlepší Paellu Valenciana na světě. Restaurace La Terraza se nachází na Eliščině nábřeží 842/3.
Mohlo by vás zajímat
Pokud chcete ochutnat autentickou španělskou paellu a zažít večer plný zážitkové gastronomie, nenechte si tuto akci ujít.


