Večerem provede uznávaný šéfkuchař a majitel restaurace La Terraza Vlady Nodžak, jenž se pyšní účastí na prestižní kulinářské soutěži Concurs International de Paella Valenciana de Sueca. Právě on předvede krok za krokem přípravu tradiční španělské paelly, přidá zajímavý výklad, osobní postřehy i příběhy z kuchařské praxe a odhalí triky, díky nimž pokrm získává svou nezaměnitelnou chuť.
Součástí večera je samozřejmě i degustace hotové paelly, kterou doplní autentické tapas, domácí sangria a hudba navozující atmosféru španělského večera. Hosté se mohou těšit na pohodové posezení, jižanskou náladu a výjimečný zážitek pro všechny smysly.
Mohlo by vás zajímat
Pokud toužíte po gurmánském výletu bez nutnosti opustit město, Master Class – Paella Marisco je ideální příležitostí. Od 19:00 do 22:00 se restaurace La Terraza promění v malý kousek Valencie – a vy můžete být u toho.


