Jako skuteční Pink Floyd. V pardubické aréně uvidíte nezapomenutelnou show!

PARDUBICE – Příští týden zavítá do pardubické ČSOB pojišťovna arény jedna z nejdéle fungujících tributních kapel The Australian Pink Floyd Show v rámci své All That You Love tour. V úterý 26. února se můžete těšit na ohromnou světelnou a laserovou show a samozřejmě skvělou hudební produkci.

Po oslavě ke třiceti letům na světových podiích se nejslavnější tributní „Pink Floyd“ kapela vrací do Česka s novou show, kde představí nesmrtelné písně Pink Floyd, které nejvíce znamenají jak pro kapelu, tak i pro samotné fanoušky Pink Floyd po celém světě. Uslyšíte skladby ze všech etap a hudebních cest kultovních Pink Floyd a kapela tak posílí svou oddanost k dědictví původních členů legendární skupiny. S využitím nejmodernějších osvětlení, videí, laserů, nafukovacích postav a neuvěřitelného živého zvuku, který je již standardem všech představení této skupiny, slibuje celosvětově uznávaná show nezapomenutelný audiovizuální zážitek.

Pink Floyd byla anglická hudební skupina založená v roce 1964, která se dostala do povědomí díky svému psychedelickému rocku. Postupem času se kapela žánrově posunula k progresivnímu rocku a vlastně se tak stala jeho průkopníkem. Pink Floyd jsou známí díky svým filozofickým textům, klasickým rockovým melodiím, zvukovým experimentům, inovativním obalům alb a propracovaným vystoupením. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších, nejvlivnějších a nejvýznamnějších skupin všech dob, která prodala více než 200 milionů alb po celém světě. Aktivní činnost ukončili v roce 1995.

The Australian Pink Floyd Show nejsou pouze tributní kapelou legendárních Pink Floyd. Jak napsal deník The Times: „Jsou jako skuteční Pink Floyd“. Kapela věrně zachycuje jak atmosféru, tak samotný zvuk. Vstupenky online můžete zakoupit zde.