Odjel z domu a zmizel. Neviděli jste ho?

PRACHATICKO – Kriminalisté v současné době pátrají po pohřešovaném muži. Ten zhruba v polovině února odjel ze svého bydliště a od té doby není známo jeho místo pobytu. Pokud jste muže někde viděli, neváhejte se obrátit na policii.

Od 23. února pátrají prachatičtí kriminalisté po pohřešovaném muži. Ten byl trvale hlášen v obci Ktiš. „Pohřešovaný odjel z místa trvalého bydliště dne 15. února 2019 se svým vozidlem SUZUKI Wagon červené barvy,“ uvedla mluvčí prachatické policie Martina Joklová. V ten den byl okolo čtrnácté hodiny naposledy spatřen, jak mířil do Českých Budějovic. Od té doby je místo jeho pobytu neznámé.

„Pohřešovaný je zdánlivého stáří 50 let, výšky 170 až 172 centimetrů, střední postavy, má krátké plavé vlasy, ostříhané na ježka a modré oči. Na sobě měl tmavé látkové kalhoty, černou mikinu, tmavý kulich, sportovní nízké boty,“ sdělila o pohřešovaném mluvčí Martina Joklová.

Pokud máte jakékoliv informace o muži či místě jeho pobytu, obraťte se na policii. Buď na linku 158, nebo přímo prachatickým kriminalistům ne telefonní číslo 974 236 446.

Zdroj fotografie twitter PČR