Nestihli si ani šňupnout a skončili v klepetech

PŘÍBRAM – Tomu se říká pech! Přesně ve chvíli, kdy si chtěli dealeři i se svými klienty „šňupnout“, přistihli je policisté. Celá akce probíhala v „intimním“ prostředí příbramských toalet! Neboť dva z povedené čtveřice byly velmi dobře známé firmy, policie je na místě zadržela! 

Příbramští policisté zadrželi na veřejné toaletě v Příbrami dvě osoby, které si zde ještě s dalšími dvěma muži chtěly dát “čáru”, společně užít pervitin. Kriminalisté mladíky ve věku dvacet a dvaadvacet let obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, staršího z nic navíc ještě z přečinu legalizace výnosů z trestné činnosti.

“Dvaadvacetiletý muž nejméně od června loňského roku do současné doby na Příbramsku a v Praze prodával metamfetamin. Jedná se o recidivistu, který byl již opakovaně za distribuci omamných látek odsouzen. Nyní mu za výše uvedené trestné činy hrozí dva roky až deset let odnětí svobody, informuje tisková mluvčí policie Monika Schindlová s tím, že ve třech případech si od jednoho zájemce za drogy místo peněz vzal notebook, ačkoli věděl, že pochází z trestné činnosti. Jeden počítač byl odcizen v polovině prosince v prodejně elektra v Příbrami, další v polovině ledna a začátkem února z aut zaparkovaných v Příbrami. Druhý zadržený, dvacetiletý muž, zásoboval pervitinem několik osob v Příbrami již od února předminulého roku. Za daný přečin může strávit ve vězení jeden rok až pět let svého života.