Jarní prázdniny v ZOO? Proč ne… Čeká vás skvělá zábava

TÁBOR – Jarní prázdniny jsou v plném proudu, ale ne všechny jihočeské děti je mají za sebou. Například v Táboře školáky volno teprve čeká. Lámete si hlavu, kde ho s dětmi strávit? Co třeba v táborské zoologické zahradě. Ta si pro své návštěvníky připravila opravdu pestrý program.

V době jarních prázdnin (tedy od 11. do 15. března) bude ZOO Tábor otevřená i ve všední dny. Vás a vaše ratolesti tak třeba čekají komentovaná krmení. Ta jsou naplánována na tyto časy. Vždy v 11:00 hodin budete svědky krmení Makaka jávského, v 14:00 hodin Medvěda hnědého a v 15:00 hodin například poznáte, jak se živí Surikaty vlnkované.

Na sobotu 16. března je zde pak připraven program speciální. Čeká vás jedna tygří oslava narozenin. „Našemu Rockymu bude už osm let. Můžete to oslavit s ním a to netradičním komentovaným krmením, při kterém se dozvíte spoustu zajímavostí nejen o těchto velkých šelmách, ale také o našem Rockym,“ lákají pracovníci táborské zoologické zahrady.

V ten samý den se budou navíc konat speciální komentovaná krmení. Můžete se tak dozvědět, čím se například živí Malpa hnědá, Medvěd baribal, Nosál červený, nebo už zmiňovaný tygr Rocky.

Ilustrační foto