V History parku v Ledčicích si rodiče mohou o víkendech odpočinout a děti se s lektory pobavit

MĚLNICKO – Každý z rodiny si tu může přijít na své. Programy v archeologickém parku na více než dvou hektarech přírody probíhají za každého počasí po celý den. Není proto nutné návštěvu plánovat na určitou hodinu.

Pro děti i pro dospělé

Dospělí si mohou po celém týdnu odpočinout u dobré kávy a kochat se výhledem na horu Říp nebo panorama Českého středohoří. O děti se jim mezitím může postarat tým lektorů. I tak je budou mít stále na očích a kdykoliv se mohou do jejich her zapojit.

Tvořivé i zábavné hry

Malí i velcí se v History Parku dozví spoustu zajímavého o minulosti člověka. Vlastnoručně si mohou vyrobit pravěký suvenýr, vyzkoušet vlastní archeologický výzkum, zastřílet z luku, rozdělat oheň, vyrobit kamennou sekerku, nástroj z pazourku, či vyrobit nitě z vlny. Všechny hry probíhají za každého počasí – když prší, tak pod střechou. Pokud by už na někoho bylo pravěku příliš, může se přesunout do současnosti a zahrát si kroket nebo pétanque.

Otevírací doba je až do června každý víkend od 10 do 18 hodin. Během prázdnin od července do srpna denně ve stejném čase.