Při krádeži kola poškodil vůz a zmizel. Policie žádá o pomoc!

TÁBOR – Táborští policisté v současné době pátrají po neznámém pachateli, kterému padlo do hledáčku horské kolo. Majiteli zbyly oči pro pláč, protože výtečník mu zároveň poškodil vozidlo. Policisté tak žádají veřejnost o jakékoliv poznatky, jež by mohly přispět k objasnění případu.

Ke krádeži došlo v době od páté hodiny odpolední soboty dne 4. května do jedenácté hodiny dopolední následující neděle 5. května 2019 v Třebízského ulici v Táboře. Pachatel zde násilím vnikl do zaparkovaného vozidla a odcizil z něj horské jízdní kolo. „Kolo je vybaveno karbonovým rámem šedo zelené barvy a osazeno mechanikou Shimano XT,“ upřesnil policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Výtečník způsobil majiteli poškozením vozu a vlastní krádeží jízdního kola škodu ve výši bezmála 35 000 korun. V současné době po něm pátrají policisté z táborského obvodního oddělení. „Jakékoliv poznatky, které by přispěly k objasnění tohoto skutku, a to jak z místa činu, tak k výskytu či podezřelé nabídce prodeje uvedeného bicyklu, přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700,“ žádá policejní mluvčí Doubek.