Tachovští policisté hledají viníky

TACHOVSKO – Policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku. Řidiči v obou případech způsobili kolize, při kterých napáchali škody a zbaběle od nich ujeli.

Jedna nehoda se stala v obci Rozvadov. Po druhé hodině ráno tudy jel ve směru na Svatou Kateřinu neznámý řidič ve Volkswagenu Golf, 5. řady, stříbrné barvy, s nezjištěnou registrační značkou. Z neznámých důvodů vyjel v blízkosti benzinové čerpací stanice ze silnice a přední částí auta poškodil světelnou směrovou šipku. Poté narazil do náletových dřevin a skončil na louce. Z ní po několika minutách vyjel zpět na silnici a zastavil na benzince, kde zjišťoval stav auta a aniž by oznámil poškození světelné šipky policii, z místa ujel.

Druhá kolize se přihodila v Tachově v Zárečné ulici. Na parkovišti u domu č. p. 1520 poškodil neznámý řidič zaparkované osobní auto značky Audi A4 a z místa ujel, aniž by si splnil svoji zákonem stanovenou povinnost. „Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na telefonní číslo 974 337 266 nebo 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefonní číslo 974 322 015 případně na linku tísňového volání 158,“ informuje policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.