Policie hledá svědky nehody na Českokrumlovsku

ČESKOKRUMLOVSKO – Českokrumlovští policisté od včerejšího dne vyšetřují nehodu dvou osobních automobilů. K nehodě došlo v koloně. Policie nyní žádá svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace, aby tak učinili.

Nehoda se stala ve středu 10. července 2019 před třičtvrtě na devět ráno v katastru obce Velešín mezi obcemi Netřebice a Holkov. „Při předjížděcím manévru došlo ke střetu červeného osobního vozidla tovární značky Opel Astra s osobním automobilem tovární značky BMW 335,“ upřesnila policejní mluvčí Lenka Pokorná. Obě vozidla mířila v koloně směrem od Netřebic na Holkov.

„Českokrumlovští dopravní policisté žádají svědky uvedené nehody, kteří v uvedené době projížděli uvedeným úsekem nebo jeli v koloně vozidel a mají pro policisty cenné informace z místa nehody, popřípadě měli ve svém vozidle kameru, aby je kontaktovali osobně nebo telefonicky na Územním odboru policie Český Krumlov, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Tovární 165, telefon 974 232 250 nebo 974 232 581,“ sdělila policejní mluvčí.