Pomozte policii, která pátrá po tomto muži

PLZEŇSKÝ KRAJ – Pohřešovaný měl v poslední době psychické problémy, včera nedorazil do práce a zmizel, jako by se po něm slehla zem. Nyní po něm pátrají policisté, kteří žádají veřejnost o pomoc.

BABJÁK MIROSLAV

Datum narození 18.11.1974
Pátrání vyhlášeno 6.8.2019
Bydliště – okres PLZEŇ
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 170 cm
Zdánlivé stáří 40 až 45 let

Popis osoby:
170 cm vysoký
POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
STŘIH VOUSŮ strniště
BARVA OČÍ zelená

Podrobný popis:
Kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality Plzeň-venkov vyhlásili celostátní pátrání po pohřešované osobě: Miroslav BABJÁK, nar. 18. 11. 1974, trvale bytem Plzeň, Tachovská 1385/67, t. č. bytem Chotěšov, Revoluční č. 404 Muž, po kterém policisté pátrají, by měl být ve věku 44 let. Je kolem 170 cm vysoký, štíhlé postavy. Má zelené oči a užívá dioptrické brýle. Jeho hnědé vlasy jsou krátce a vousy – strniště. Pohřešovaný byl naposledy viděn dne 5. 8. 2019 cca v 05:30 hodin přítelkyní v místě jejich současného bydliště – Chotěšov, Revoluční 404, kdy odjel do zaměstnání služebním vozidlem zn. Nissan X-Trail 2.0 DCI, rz 4U92005, barva šedá.

Do zaměstnání však nedorazil, do současné doby se nevrátil ani zpět do místa bydliště a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon má nedostupný. Pohřešovaný měl dle oznamovatelky psychické problémy, vyvolané stresem v zaměstnání. Léky neužívá. Při odchodu do zaměstnání měl na sobě červené tričko se symbolem v přední části modrého A s bílým lemem, riflové tříčtvrteční kalhoty a černé sportovní boty zn. Adidas. S sebou měl černou látkovou brašnu s notebookem Jakékoli informace o pohybu či výskytu prosím sdělte na kterékoliv policejní stanici nebo na lince 158. Policisté předem děkují veřejnosti za spolupráci. pprap. Bc. Iveta Kořínková vrchní asistent

Jakékoli informace o pohybu či výskytu prosím sdělte na kterékoliv policejní stanici nebo na lince 158. Policisté předem děkují veřejnosti za spolupráci.