Rušný víkend v Budějovicích. Policie dohlídne na zápas Dynama a Motoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Krajskou metropoli o víkendu čekají zápasy Dynama a Motoru. Ve městě se tak bude pohybovat větší počet fanoušků hrajících týmů. V souvislosti s tím dnes policie zveřejnila informace k opatřením, která se na území města chystají.

Pořádkoví a dopravní policisté budou zítra, to jest v sobotu 21. září 2019, těmto akcím věnovat větší pozornost, proto jistě potkáte v ulicích Českých Budějovic desítky strážců zákona. „Našim cílem je, aby obě sportovní utkání proběhla bez narušení veřejného pořádku, proto nechceme nic podcenit,“ říká policejní mluvčí Milan Bajcura.

Parkování u stadionu SK Dynamo České Budějovice bude částečně omezeno. „V době před začátkem a po skončení utkání budou výjezd koordinovat dopravní policisté, proto dbejte jejich pokynů,“ sdělil policejní mluvčí.

Další komplikace je možné očekávat Na Dlouhé louce. „Průjezd ulicí Na Dlouhé louce je veden pouze v jednom jízdním pruhu, a to jak od centra na výjezd k ulici Vltavské nábřeží, tak i v druhém směru k Mánesově ulici. Nájezd od ulice Husova, a to jak od Mariánského náměstí, tak i od městské části Čtyři Dvory, je ke křižovatce u Výstaviště uzavřen,“ upřesnil mluvčí Bajcura.