Způsobil dopravní nehodu a ujel. Pomozte policii najít řidiče

OLOMOUCKO – Nezodpovědný řidič svým agresivním stylem jízdy způsobil dopravní nehodu a pak ujel, aniž by nehodu s dotčeným řidičem vyřešil. Pomozte prosím policii vypátrat viníka.

V neděli 20. října 2019 v 18:45 hodin řídil řidič auto Škoda Octavia v pravém jízdním pruhu na dálnici D35 u Olomouce ve směru jízdy od Ostravy na Brno. V místě těsně před odbočovacím pruhem na dálnici D 46 z Olomouce do Vyškova jej z levé strany předjel neznámý řidič auta VW Passat combi černé barvy. „Řidič VW po předjetí náhle odbočil vpravo (do pravého jízdního pruhu) před vozidlo Škoda Octavia, aby se zařadil do kolony jedoucích vozidel. Přitom vzhledem k vysoké rychlosti začal intenzivně brzdit. Řidič Octavie na vzniklou situaci zareagoval bržděním, ale střetu s vozidlem VW Passat nedokázal zabránit,“ upřesnil mluvčí policie Libor Hejtman. Po nehodě obě vozidla zastavila v odbočovacím pruhu. Řidiči se spolu krátce bavili, pak řidič VW sedl do svého auta a ujel.

Policie se obrací na řidiče VW Passat, aby se policistům přihlásil. Zároveň žádá případné svědky, kteří viděli dopravní nehodu a pomohli by zjistit řidiče VW Passat, aby se přihlásili na linku 158.