KOVOZOO ovládnou strašidla! Užijte si halloweenský rej plný zábavy pro celou rodinu

STARÉ MĚSTO – Temná zákoutí, bubáci, zapeklité úkoly na děsivých stanovištích, tajuplné lektvary a hlavně divoký rej strašidelných masek. To vše zažijete na osmém ročníku Strašidelné zahrady v KOVOZOO ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Noc plná světel a podzimních chutí a vůní bude bavit jak děti, tak i dospělé.  Tak nachystejte masky a přijďte si v pátek 1. listopadu od čtyř odpoledne užít program v jedinečném prostředí večerní KOVOZOO.

Na stanovištích pro děti si dávají zaměstnanci pořádající společnosti REC Group opravdu záležet a předhánějí se, kdo připraví nejoriginálnější dekorace. Ty jsou vyrobeny ze starých kartonů, polystyrenu, dřeva, pneumatik a dalšího odpadního materiálu. Kromě plnění úkolů čeká na děti zábavný program s jejich oblíbencem, kouzelníkem a bavičem Jirkou Hadašem. Ty nejlepší dětské masky jsou následně oceněny sladkými odměnami.

Pokud jste z těch, kteří se jen tak snadno nevyděsí, můžete si vyzkoušet opravdovou adrenalinovou zábavu na off-roadové či motokárové dráze, která je hned vedle areálu. Dobroty všech chutí a vůní obstará strašidelná vývařovna.

Tak vezměte celou rodinu, nasaďte masky a vydejte se v pátek do Starého Města. Akce se koná za každého počasí.