Tatínek jak má být? Své dítě využil ke krádeži

OLOMOUC – V úterý 4.ledna byla hlídka olomouckých strážníků vyslána do hypermarketu v Olomouci, kde přistihli muže při krádeží. Nejednalo se ale o běžný případ, protože muž měl s sebou své dítě, kterého ke krádeži využil.

V úterý 4. ledna v pravé poledne byla hlídka Městské policie Olomouc vyslána do Kauflandu na Štursově ulici. Na tom by jistě nebylo nic pozoruhodného, kdyby se nejednalo o neobvyklý případ. Důvodem byl totiž muž načapaný při krádeži zboží, ke které využil své dítě. Tatínek vzal na prodejní ploše z regálu nové boty a ty nazul svému dítěti. Obnošené boty pak hodil zpátky mezi ostatní zboží a společně se vydali pryč z obchodu. Jeho jednání si ale všimla ostraha hypermarketu a přivolala strážníky. „Podezřelý muž, pro kterého to nebyl první přestupek, tak z obchodu místo s botami, odcházel s pořádnou pokutou, kterou mu uložili strážníci,“ uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.