Dnes dvě vážné nehody na Příbramsku a u Mladé Boleslavi. Devět zraněných skončilo v nemocnici!

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Ve středu 12. ledna před půl sedmou ráno došlo k vážné dopravní nehodě na silnici první třídy číslo 18 nedaleko obce Obory na Příbramsku.

Příbramsko

Na místě došlo k čelnímu střetu dvou osobních automobilů, v jednom cestovaly čtyři a ve druhém tři osoby. Všechny byly zraněné a skončily v nemocnici. Většinou šlo o poranění rukou a nohou a také o úraz hrudníku.

Během vyšetřování nehody se na místo dostavil ještě řidič nákladního automobilu, který uvedl, že je také účastníkem nehody a má poškozený návěs. Příčiny nehody se vyšetřují. Silnice byla v místě střetu po celou dobu zásahu uzavřena.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Nehoda nedaleko obce Obory. Foto: HZS ScK

Mladoboleslavsko

Další vážná nehoda ve středních Čechách se dnes ráno stala u Mladé Boleslavi, kde osobní auto skončilo na boku. Jednoho zraněného převezli záchranáři do mladoboleslavské nemocnice, druhého s úrazem zad a hrudníku transportoval vrtulník do pražské vinohradské nemocnice.