Sportovní hala bude brzy sloužit veřejnosti

HRADEC KRÁLOVÉ – Stavební práce byly dokončeny, nyní se již pracuje pouze na parkovišti. Prostory budou moci využívat také mateřské, základní, střední i vysoké školy, hala by jim měla být k dispozici na jaře.

Tělocvičná hala na Pouchově je kompletně dokončena, zbývá pouze zpevnit plochu na venkovním parkovišti. Během následujících týdnů proběhne kolaudace, hala by mohla sportovcům sloužit již na přelomu února a března. V posledních dnech byl také městem schválen ceník za pronájem, budovu budou mít ve správě technické služby. Zavítat sem mohou i školy v rámci tělesné výchovy za zvýhodněnou cenu, hlavním uživatelem prostor bude TJ Sokol Pouchov. „Nyní už finišují stavební práce, dokončují se parkovací stání, která jsou zhotovena z betonové zatravňovací dlažby, vyjma stání pro občany se zdravotním postižením, která jsou z betonové dlažby stejně jako chodník podél haly. Na konci ledna bychom měli mít předanou stavbu,“ dodává za město Jiří Bláha.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.