Svatba není na pořadu dne a na porod se nechala zhypnotizovat

Aneta Krejčíková, která se před nedávnem vrátila do seriálu Ulice jako úspěšná módní návrhářka, která se uplatnila v Německu. Roli Gábiny Pumrové opustila před více jak třemi lety v roce 2018. Tehdy byla v sedmém měsíci a čekala své první dítě Bena.

Kdysi vystupovala v nekonečném seriálu jako protivná, arogantní puberťačka. Od té doby prošla její postava v Ulici dramatickým vývojem. Nás ovšem zajímalo, co vše se za tu dobu změnilo u ní doma. A proč si zatím nevzala otce svých dětí Ondřeje, který ji požádal o ruku už před pěti lety při děkovačce přímo na jevišti. „Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce. Já se o tom s ním radši nebavím. Nebylo to zatím na pořadu dne,“ přiznala Aneta otevřeně.

A asi to není snadné skloubit s jejich vytížením pracovním, i rodičovským. „Nechci být ve svatebním jako velryba. Mně přijde svatba jako krásný rituál a stvrzení lásky. My teď ale spíš řešíme, kdy kdo kam odveze které dítě,“ směje se herečka a maminka tříletého syna Bena a takřka dvouleté dcery Antonie. Tu přivedla na svět doma. „Díky tomu, že jsem měla první porod za sebou, troufla jsem si zkusit to bez porodnice. Bylo to krásný. Dosud se setkávám spíš s názorem, že to je hazard. Jsem z rodiny, kde téma porod je trauma. Snažila jsem se od téhle rodinné kletby oprostit. Každá žena v mém okolí o porodu mluvila jako o traumatickém zážitku, a to jsem nechtěla. Začala jsem se v tom vzdělávat, chodila jsem na kurzy hypnoporodu a zvládla jsem to,“ vypráví šťastně herečka, která tak překonala rodinné prokletí!