Vyrazte do kina na komedii o dvou youtuberech

VIMPERK – Podaří se dvěma youtuberům znovu rozjet skomírající kariéru? Na to vám odpoví Štěpán Kozub a Jakub Štáfek ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce.

Shoky a Morthy jsou kamarádi od školních let a zároveň youtubeři s našláplou kariérou. Morthyho však už jejich dětinské pranky přestávají bavit, také díky vlivu jeho přítelkyně, ambiciózní influencerky Sáry. Když poslední video kluků sklidí na sítích vlnu kritiky, jejich kanál přestane vydělávat a vyslouží si za něj veřejně prospěšné práce, vypadá to na jejich definitivní rozchod. Jedinou šancí, jak si napravit youtuberskou pověst, je společný plán na poslední velkou akci.

Vydáte se na ní s nimi? Pak nesmíte chybět 28. ledna ve 20 hodin v sále Městského kulturního střediska ve Vimperku. Ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce vás hlavní hrdinové společně se Sárou, svéráznou lovkyní duchů Lucií a neúspěšným youtuberem Radomilem, který se teď živí prodejem vysavačů, vezmou na divokou jízdu po D1 vstříc objasnění záhady Devíti křížů!