Kluzké silnice zrána potrápily řidiče po celém kraji

ZLÍNSKÝ KRAJ – Namrzlé silnice dnes zaskočily nejednoho řidiče v regionu. Důkazem je hned sedm nehod, ke kterým museli hasiči ráno vyjíždět. „Naštěstí žádná z nich si nevyžádala těžké zranění. Ve většině případů byly poškozeny pouze plechy,“ dodala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Jako první vyjeli do Topolné hasiči z Uherského Hradiště, kde byla silně namrzlá vozovka. „Řidička se svým autem skončila na poli. Byla ošetřena posádkou zdravotnické záchranné služby, ale pouze na místě. Převoz do nemocnice nebyl nutný,“ dodala Javoříková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Následně hasiči zasahovali v Luhačovicích, kde se střetla dvě osobní vozidla. „Řidička jednoho z aut skončila v nemocnici. Po střetu došlo k většímu úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem,“ uvedla mluvčí.

Tím ale nehody na kluzkých cestách neskončily. Hasiči byli poté ještě vysláni do Zlína, Hutiska-Solance, Krásna nad Bečvou a Rožnova pod Radhoštěm.

Foto: HZS Zlínského kraje