Policisté pátrají po této mladé ženě

TŘEBÍČ – Policisté vyhlásili pátrání po Lucii Králové z Třebíče, která v pátek večer odešla z domova a nedala o sobě žádnou zprávu. Žena s sebou navíc nemá léky, které užívá. Pokud víte, kde je, kontaktujte policejní tísňovou linku 158.

Dvaatřicetiletou ženu pohřešuje rodina od pátku 25. února, kdy v pozdních večerních hodinách zmizela neznámo kam. Několik policejních hlídek pátralo v okolí místa jejího bydliště, policisté prověřili zdravotnická zařízení i další místa, kde by se mohla nacházet, ale bez výsledku.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Žena má užívat léky, které si s sebou nevzala. Kontaktu s lidmi se vyhýbá. „Má z lidí i z projíždějících vozidel strach a v obavě při kontaktu s lidmi se snaží utíkat do větší vzdálenosti od nich,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Pohřešovaná žena je asi 172 cm vysoká, silnější postavy. Má delší světlé vlasy, které si barví, a modré oči. „V době odchodu z domova měla na sobě tmavé tepláky a černou dlouhou bundu. Nápadné by mohly být právě její vlasy, které si barví do výrazné růžové až oranžové barvy, doplnila mluvčí.

Pokud jste tuto ženu někde potkali, anebo víte, kde se nachází, volejte linku 158. Informace můžete sdělit i na jakékoliv policejní služebně.