Hradečtí hasiči zasahovali u tří bouraček, zranili se při nich dva lidé

HRADEC KRÁLOVÉ – Střet autobusu s osobním autem Seat, srážka dodávky a hybridního vozidla Toyota i nehoda motorkáře s osobním autem. Místní hasiči z centrální stanice měli během včerejšího dne plné ruce práce, na dvě místa musela také zdravotnická záchranná služba.

K první nehodě přispěchali hasiči o půl osmé ráno. Na silnici č. 37 na příjezdu do Hradce Králové od Pardubic se srazil autobus s osobním autem. „Jedna osoba z osobního auta byla zraněna, hasiči jí poskytli předlékařskou péči a dále byla v rukou zdravotnických záchranářů. V autobuse cestovalo asi 40 lidí, většina z nich odešla, pro šest osob byla zajištěna náhradní doprava dopravcem,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jednotka o chvíli později zasahovala na křižovatce ulice Sadovská s městským okruhem. Tam se krátce před osmou hodinou srazila dodávka Iveco s osobním hybridním vozidlem. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil. Hasiči zajistili místo události a uklidili silnici.

K poslední bouračce místní profesionální hasiči přispěchali ve čtyři hodiny odpoledne, šlo o střet osobního auta a motorky. K tomu došlo na městském okruhu. Při nehodě se zranil motorkář a potřeboval péči zdravotnické záchranné služby. Jednotka zajistila místo události, za chvíli se na místo k vyšetřování dostavili policisté.